Tiden går så fort!

Sminken er vasket bort, tennene er pusset og alle klær utenom trusa er borte fra kroppen. Jeg ligger henslengt i sofaen med det røde julepleddet som egentlig skulle vært ryddet bort å lagt i boden for lengst. Nå er det kveld i heimen. Dagen i dag har jeg tilbrakt med kule folk og fine barn. Jeg skulle egentlig fylle på litt mer blekk på studio, men gårsdagens påfyll var såpass ømt at vi utsatte det 1 ukes tid. Jeg har fått fikset på portrettet av Liam Sebastian, og det ble så bra. Gleder meg veldig til og bli ferdig med prosjektet som skal skje på hele min arm;) Det tar tid, men det er helt ok ettersom det koster en del penger å fylle på. I helgen har vi vært på besøk hos verdens beste bhæssmor å kosa oss med god mat, hyggelig selvskap og overnatting. Det er alltid en stor hygge å tilbringe tid med denne fine damen.

Fillip Emilian er ble hele 10 mnd 19 januar. Ja tenk det... 10 mnd! Kun 2 mnd igjen til han har vært utenfor magen ett helt år. Ett helt år i livene våres. Det er vilt! Klisjeen er sann, tiden flyr virkelig med barn. Det er da du skjønner at livet går fort. På disse 10 mnd har livet forandret seg masse, til det bedre. Fillip Emilian var vår redning i sorgen, en liten vakker ny diamant vi kunne få oppleve å glede oss over. I 10 mnd har vi gledet oss over han, vært nervøs, bekymret, rådvill og usikker. Det har vært helt herlig. På denne tiden har jeg kommet i kontakt med mange nye mennesker, med mange flotte små familier. Min vennekrets måtte oppgraderes, det var viktig at Fillip Emilian fikk være med barn på sin alder. Gjennom han har jeg og vi, fått oss mange nye gode venner. Vi har gått på babysang og skal starte opp igjen nå, vi går i åpen bhg og vi skal starte på babysvømming. Det er aktiviteter som knytter bånd, og som lærer oss ny kreativitet. Det er aldri ett kjedelig øyeblikk lenger, ikke på samme måte som før. Det finnes ikke ord for å beskrive familien min, den er unik, sterk og fantastisk. Og en hel haug med ord jeg ikke får frem.

Den siste tiden har gått til familiehygge, babykos, venner og selvpleie. Koser meg om dagen, selv om energien svikter meg litt til tider. Kanskje like greit så jeg får ladet opp. I morgen skal vi i åpen bhg å kose oss, og ut å kjøpe litt barnesikringer vi mangler.

Kos dere, godtatt klem fra mamma&Fillip :)

En sliten gutt i bilen på vei hjem fra Bhæssmor:) Hjerteglede!

10 kommentarer

Oi, har han blitt så stor alt!:o Tiden flyr ja, det er helt sikkert! Ha en fin kveld videre :D

Lise

22.01.2013 kl.22:21

Tiden går fort ja! Fine Fillip og fine mamma'n <3 Syns du er veldig flink til å sosialisere han. Så koselig med sånne aktiviteter som babysang og babysvømming. Det vil jeg gå på når jeg får barn også. God natt-klem tilbake til dere <3

Frederikke

22.01.2013 kl.22:24

Digger Bloggen din

Edel Kjensli

23.01.2013 kl.10:22

Stolt av deg <3

Klem mamma

Cecca

26.01.2013 kl.20:57

Vil bare sende deg en stor klem. Fantastisk styrke, mot og evnen til å leve videre og kjempe for rettferdighet er rett og slett helt utrolig. Jeg har fulgt deg lenge og har grått, ledd og ikke minst funnet styrke gjennom deg. Takk! Jeg ønsker dere alle tre det beste framover og sender en god tanke til prinsen i himmelen. Stå på kjære deg! Klem

Grimsmo!

26.01.2013 kl.21:41

Cecca: Tusen hjertelig takk <3

Grimsmo!

26.01.2013 kl.22:33

Nina`s verden:Ja vokser fort!

Grimsmo!

26.01.2013 kl.22:33

Lise: <3

Grimsmo!

26.01.2013 kl.22:33

Frederikke: Takk

Grimsmo!

26.01.2013 kl.22:33

Edel Kjensli: <3

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits