Å nei, Morgenkvalme...

Den blir ikke glemt med det første, denne morgenkvalmen jeg har fått oppleve flere ganger ved en graviditet. Den grusomme følelsen hvor du kjenner at det ikke er håp for å holde det nede. Den eneste muligheten du har, er å løpe på do.

I dag stod jeg opp til sol og fint vær ute. Det er alltid deilig å lukke opp øynene til finvær. Jeg slapp Morten Leander ut av rommet sitt og vi startet med morgenrutinene våre. Kaffen ble satt på, klær funnet frem og morgenstellet ble tatt på oss begge. Etter litt frokost på minstemann og 3 kaffekopper på mor, gikk jeg ut på verandaen å fyrte opp pinnen. Så usundt som det høres ut, er det lite som slår kaffe og røyk på morgningen altså. 

Når jeg kom inn igjen hadde Morten Leander fått tak i en kjekspakke å helt uttover gulvet. Han gliste fra øret til øret der han knuste dem under beina sine. Veldig ivrig var han faktisk. Veldig ivrig. Jeg finner frem støvsugeren å rydder opp rotet. På en eller annen måte har jeg fått fylt på en bøtte med vann og såpe, og satte igang med å vaske veggene samtidig. Innimellom er jeg så innmari effektiv altså. Kortidshukommelse og adhd, helt nydelig. Mens jeg står der med støvsugeren i den ene hånden og kluten i den andre å vasker veggen samtidig, hadde minstemann lagt merke til at jeg ikke fulgte helt med. Utrolig hva disse små oppfatter. Jeg hørte den velkjente plaske lyden, og bak meg stod han med wc forfriskeren i hånda, dekket av "godlukt" og det var blå flekker på hele badet. Igjen, han var storfornøyd med innsatsen. 

Til slutt får vi satt oss ned på gulvet for å leke litt sammen. Jeg hadde fylt på en ny kopp kaffe, å slurpet den fornøyd i meg, da plutselig den velkjente følelsen kom snikende. Å nei! Alle tankene mine kjørte rundt på karusellene i topp etasjen. Jeg løp inn på badet, slang håret til siden å kastet meg over do skålen. Morten Leander kom løpendes etter å stod ved siden av å lo av de rare lydene mamma kom med. Litt slag i huet fikk jeg også. Kjempe festlig.  

Jeg satte meg ned på rassen, med beina på hver sin side av toalettet, hvit i ansiktet og tom i magen. Jeg ser på foten min å ser plasteret som sitter på fotrista. Ikke ofte jeg blir så glad av å se ett P-plaster skal jeg si dere. Pjuh, det var kun dosen av alt for mye kaffe, nikotin og husarbeid som slo meg ut. Skjelden jeg har satt så stor pris på å dra fram en tampong å dytten i skattekista altså. 

Hilsen flerbarnsmamma, som er fullstendig ferdig med å ploppe ut kids!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits