Det er vondt når det tar slutt

Når man innleder ett forhold til ett annet menneske, så har de aller fleste håp og drømmer for fremtiden sammen med sin nye partner. Det vil derfor i mine øyne alltid være vondt når man går hvert til sitt. Jeg har vært i både gode og dårlige forhold gjennom mitt liv. Og alle brudd har bært med seg såre følelser. Selv om noen av dem var veldig usunne, så var sorgen over at det ikke gikk som planlagt der for det. Selv om det i mange tilfeller er det beste for begge parter at man går, så er det klart det gjør vondt.


(Første bilde av oss sammen. Begynner vell og bli 7 år siden)
 

Jeg har selv vært i forhold for lenge fordi jeg ikke har vært tøff nok til å gå. Jeg skal ærlig si at jeg har syntes det har vært fryktelig vanskelig å si ordene "det er slutt". Det blir så reelt med en gang de ordene sies, selv om man sier dem gjennom linjene flere ganger. Ekstra vanskelig er det å gå når du selv har mistet gnisten, men parteren din sitter fremdeles som ett fyrverkeri. Det er vanskelig å såre andre mennesker.

Jeg vet om flere, og har hørt om flere foreldre som har barn og kjærligheten har dødd ut. Hvor dem likevel bestemmer seg for å bo sammen for barna sin del. Det syntes jeg er veldig stort om man får til det. På den andre siden må det føles veldig kvelende? Jeg hadde helt ærlig ikke klart det. Jeg hadde nok blitt en liten hurpe om jeg skulle ha måtte bo sammen med en x. Om man skulle klare å beholde vennskapet her i gården, tenker hvertfall jeg det er lurt å flytte fra hverandre. 

Det må være ekstra sårt å ende ett forhold med barn i bildet. Alle drømmene om en samlet familie gjennom livet. Men jeg trur det er viktig, viktig at man tenker på seg selv i ett forhold. Ikke barna. For om mamma og pappa har det bra, da har barna det bra også. <3

Én kommentar

charlotte79

26.02.2016 kl.00:45

Kunne heeelt sikkert skrevet et lignende innlegg selv. Tenker det samme. Ja, det er mye tøffere å gå fra en som en har barn med, men barnas beste er ofte at en går.... Men veldig vond når fremtiden bare faller og blir til ingenting. Det flottd famillie livet en skulle hatt sammen med barna....

Natta :))))

Grimsmo!

26.02.2016 kl.08:33

charlotte79: Ja det kan jeg tenke meg <3 God morgen !

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits