Fredag, lørdag, søndag, mandag..

Da har denne ræser rumpa fått satt seg ned i sofaen og funnet frem mac'en. Det har vært stille fra meg denne helgen ser jeg. Den har gått sånn passe fort, og med ett snev av migrene og mange baller i lufta så fant jeg ikke frem lysten til å skrive. Er vell ikke vits å skrive om man kjenner at det man skriver ikke gir deg noe tenker jeg. Men, helgen har vært bra, og vi har kost oss masse. 

På fredag var jeg invitert på tapas kveld hos min venninne. Hun kjører dette noen runder i året, og jeg har vært så heldig og blitt tatt inn i varmen der. Det er alltid litt spennende å møte nye mennesker når man sliter med angst. Men som alltid, var det veldig hyggelig. Masse god mat, kjempe god velkomsdrink og skravling på alle kanter. 

På lørdag ble jeg vekt med frokost på sengen, glade barn og en sprudlende mann. Han dro senere på skytebanen og jeg fikk besøk her hjemme. På lørdag skulle vi egentlig ut med prosjektet, men pga sykdom litt her og der endte det med at det kun var jeg og min søster som dro ned. Rett før vi skulle sette i gang ble søsteren min syk, og vi måtte dra igjen. Veldig kjedelig, men ingenting å gjøre med det. Derfor har vi planlagt ny runde denne uken, slik at vi får ut nødvendig utstyr.

På søndag dro jeg og noen av mine søsken på svensketur, med mye latter og morro i bilen både til og fra. Fikk kjøpt inn masse nødvendig utstyr til hjemmet og fylt opp kjøleskap og fryser. Alltid morro når man kan spare penger. Jeg ble påvirket av lillebror, og endte med el-sigaret og alt som følger med. Så nå er jeg røykfri, og kjenner jeg er stolt over beslutningen.

I dag har jeg vært hos legen, og hatt noen koselige timer med mannen. Det har vært en fin start på dagen, så skal ikke klage på det. Nå er det ikke lenge til eldste kommer hjem fra bhg, så da står middags laging på menyen, og familiespill. 

Yes yes, det var fredag, lørdag, søndag OG mandag sånn på rappen. Værsegod, bare hyggelig.

Ha en fin dag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits