Helgen som har gått.

Da er helgen snart over, og vi sitter godt planta i sofaen. Her hjemme har vi feiret barnebursdagen til Fillip Emilian som straks fyller 4 år. Det ble en folksom bursdag med 20 barn + foreldre. Første runde med noen fra barnehagen også, så det var morsomt og spennende for både store og små. Vi valgte å kjøre temafest, hvor både barn og voksne kunne kle seg ut som troll om de ville. Uttover dagen kom også ett stort troll på besøk, som delte ut trollposer. Hehe, det var faktisk veldig festlig. Takk til Annikken som tok rollen på sparket!


Kvelden endte med feber på bursdagsbarnet, og søndagen har gått i febernedsettende, sofasliting og kos. Det er ikke ofte vi har syke barn, så kjenner at jeg ikke er helt trygg i den rollen, men vi gjør så godt vi kan. Her har pysjen vært på, dyne i sofaen, film på tv og masse smoothie og drikke. Han fikk besøk av besteforeldre som hadde med seg appelsinjuice og kjeks, det var veldig hyggelig. Han er heldig den lille tassen vår. Minstemann har som vanlig spint rundt og vært både høyt og lavt, å krevd sin plass slik han pleier. 

Vi fikk beskjed i starten av helgen at mini har fått barnehageplass om kun noen uker. Det var absolutt en opptur. Det trenger han så veldig! Samtidig er det en smule sårt at minstemann i flokken er blitt så stor at han skal klare seg uten oss foreldrene. Men, han er en veldig aktiv gutt så dette tror jeg vil gå kjempe fint. En helt ny verden for han med masse sosialisering, nye mennesker og mange flere utfordringer. Og jeg, jeg går nå ut av bobblen som fulltidsmamma, og kan starte på min egen karriere og utfolde meg. Så dette har jeg en veldig god følelse på. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits