Hva skal få styre livet?

Her om dagen fikk jeg en grusom telefon. En telefon man alltid er redd for og få. En telefon der hvor den på den andre siden sier at noen du kjenner har gått bort. En slik telefon var vi mange som fikk her for noen dager siden. Det var utrolig vondt. Det er vondt når noen du bryr deg om forsvinner fra denne verden. Tusen tanker flyr rundt i hodet. Det er vondt å vite at noen har hatt det så vondt. Det er vondt å vite at alle de nærmeste sitter igjen, knust. Alle mine tanker er hos dem!

Det setter livet i perspektiv. Hva er viktig her i livet? Hva skal få styre livet? Hvordan vil du leve livet? Det som er viktig er det som skjer akkurat her og nå. Det er det som betyr noe. Vi vet aldri hva morgendagen bringer. Vi vet aldri om det siste vi sier til ett menneske, blir det siste vi får si. Jeg snakket med vennen min for kun noen uker siden, hvor vi skravlet om livet. Han ringte, men jeg tok den ikke. Jeg turte ikke trykke på godta. Jeg sliter til tider med tlf angst, og når noe kommer brått på om jeg selv er sliten, så tar jeg ikke tlf. Jeg bortforklarte alt, at jeg ikke visste hvordan slikt fungerte på facebook.. Han spilte med. Igjen sitter man igjen med tanken, hva er viktig her i livet? Hva skal få styre livet? Tenk om noen du kjenner ringer deg, også tar du ikke tlf. Også er det kanskje siste gangen du får snakket med dette menneske. Er det verdt det? Eller skal vi bli tøffere? Lære av livet, isteden for å være redd. 

Det er nå livet er. Det er nå vi må gripe fatt i det. Dag for dag. Vi må være der for andre. Vi må hjelpe der vi kan. Vi må selv ta imot hjelp. Vi må tørre å feile. Tørre å være menneske.

Livet er for mange en berg og dalbane. Men for noen er det mer nedturer enn oppturer. For noen sitter den forbanna masken så hardt på at dem selv trur på seg selv, når innsiden skriker om og bli sett. Er du en som ser? Jeg er ikke alltid det, det skal jeg være ærlig å si. Mye fordi jeg til tider sliter med min egen angst, som gjør at jeg konsentrerer meg mest om å holde min egen maske balansert. Det er utrolig synd, når noen man har rundt seg kanskje har ett behov for og bli sett. Angst er en egoistisk følelse pleier jeg å si. Hvor man setter seg selv i sentrum.

Ta vare på menneskene rundt deg, ta vare på mennesker generelt. Det er så utrolig mange der ute som trenger noen som ser.. <3

4 kommentarer

charlotte79

13.03.2016 kl.23:38

Husker ennå min fetter pratet med mamma. "Hun snakket litt med meg innimellom" han spurte om å få snakke med meg ... Eg orket ikke når han var beduget... Eg var vel 12 år... 2 uker senere var han død... sprengnings ulykke på jobben... kjenner på det ennå..

Kondulerer så mye til deg og dere. Trist å høre <3 En bør være mye flinkere å leve i nuet.. dagen i dag har vi.. Har vi den om et år og?

Sender deg varme tanker <3 <3

Grimsmo!

14.03.2016 kl.08:49

charlotte79: <3

Ida M.

17.03.2016 kl.19:34

Hei!

Mitt navn er Ida Moseng og jeg er leder i Zoom, ungdomsavdelingen i Romerikes Blad. Hver uke trykker vi blogginnlegg fra bloggere på Romerike i avisen. I den anledning lurer jeg på om vi kan få trykke dette innlegget ditt? Det er veldig godt skrevet, og om et tema som nok vil berøre mange.

Under innleggene pleier vi å ha en faktaboks med litt info om bloggeren og lenke til bloggen. På den måten har du også mulighet til å få flere lesere.

Veldig fint om du kan sende meg en mail og gi tilbakemelding på om vi kan få trykke innlegget ditt eller ikke.

Med vennlig hilsen

Ida Moseng

Romerikes Blad

idamoseng93@gmail.com

Grimsmo!

17.03.2016 kl.23:49

Ida M.: Hei, jeg sender deg Mail i morgen. God natt :)

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

26, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits