Vi har fått ei litta jente!!

God morgen der ute.

I dag stod jeg opp på helt feil bein, å kjente at jeg var nesten litt sur. Minstemann i flokken sover dårlig for tiden, å løper inn og ut av rommet sitt flere ganger etter sengetid. I går var han vell ikke i dyp søvn før klokken var nærmere 22.30. Etter rundt 15 runder inn og ut av rommet gikk jeg inn med han og la meg i sengen sammen med han for å forsøke å skape ro og trygghet for han. Og det funket, hvert fall der og da. Han var kjempe trøtt, men av en eller annen grunn lys våken. Men veldig kosete. Han krøllet seg sammen inntil meg og la hodet oppå  ansiktet mitt. Han holdt meg i hånda å koste med håret mitt. Til slutt så krabbet han oppå meg å la seg med magen sin mot min, beina på hver sin side, armene rundt halsen min og ansiktet i halsgropen min. Hjelpes meg for ett øyeblikk vi hadde. Der lå vi rundt 30 minutter og bare koste, og jeg strømmet over av kjærlighet. Ikke ofte lille tassen har tid til mye kos for tiden, hvert fall ikke så lenge. Jeg snek meg ut, hvisket at jeg elsket han og sa natta. Lukket døren og gikk tilbake til stua. Gikk vell 5 minutter før jeg følte noen stirret på meg, og der stod han å tittet med klinkekule øyne med hode på skakke gjennom stuedøren. Hehe, umulig og bli frustrert da. Så var det vell 15 ganger inn og ut igjen før han endelig sovnet. Men når han da står opp 04.30, å spinner ut døra med lekebilen sin i hundreogførti.... Ja, da kom feil bein ut først av senga for min del altså. Etter morgenstell på gutta, litt frokost og film så landet formen, og humøret gikk tilbake til det normale før de dro i barnehagen og mor dro på trening !

Ja, over til overskriften.

Vi har fått ei litta jente. En nakenpus. En vandrendes varmeflaske! Hun er utrolig tillitsfull og kjempe kosete. Vil vell egentlig ikke beskrive henne som noen katt, da hun er en blanding av hund, ape og baby. Hu skal gjerne være med overalt, prater om hun er misfornøyd, sitte helt oppå oss hele tiden. Gjerne hud mot hud, det er best. Hun skal gjerne høyt opp, å klatrer der hun kan. Hun vet hva hu vil, og gir seg ikke med det første, så her må det litt kustus til, hehe. Fillip Emilian på 4 år fikk bestemme navnet, og det ble da Sofie, Sofie Choco Latte. Han syntes hun var utrolig festlig å se på, og skjønner vell ikke helt hvorfor hun enda ikke har fått hår. "Hun er sånn som pappa, for han har ikke hår på hode". Det er en veldig kul rase med mye personlighet. Hun er i mine øyne utrolig vakker, og jeg smelter helt av de isblå øynene hennes. Føler meg som mamma på ny, med en nyfødt litta hårløs ei (hilsen gal kattedame 27år). Denne rasen er smak og behag, og jeg tror de må oppleves for mange, for og bli likt. Hu er hvert fall en stor glede og en smule galskap i denne familien!

 

3 kommentarer

Moving On

20.05.2016 kl.19:00

Nå har jeg lest meg et stykke tilbake i arkivet ditt over noen dager! Har trillet mange tårer!

du har virkelig 3 NYDELIGE skatter, Liam og Morten er jo så like også da synst jeg!

Fine gutter<3

gratulere så mye med en liten frøken i flokken - aldri sett eller tatt på en nakenkatt. Har kun en med lange hår her! haha

Grimsmo!

20.05.2016 kl.21:26

Moving On: Tusen takk <3

Annbjørg Norevik Kristensen

20.05.2016 kl.21:13

😄👍💖

Grimsmo!

20.05.2016 kl.21:26

Annbjørg Norevik Kristensen: <3

Skriv en ny kommentar

Grimsmo!

Grimsmo!

27, Lørenskog

Jeg er ett sprudlende vesen med mye på hjertet. Jeg er en akkurat passe blanding av A4 og helt bak mål. Jeg er mamma for en gutt med vinger, og to gutter med beina godt plassert på jorda. Jeg er gift, å driver mannen min til vanvidd! Sammen skaper vi familiekaos og gode minner. Velkommen skal du være! Grimsmo.blogg.no på facebook.

lesere her akkurat nå

Kategorier

Arkiv

hits